Söndag

Varför, varför sitter jag här när jag borde gå och lägga mig?? Jag börjar visserligen inte förrän 14.00 imorgon men det skulle ju vara skönt att få något gjort innan jobbet också :/

Igår bakade jag underbara muffins! Hittade receptet här och modifierade det lite. Hade i 4 msk kakao istället för blåbär. Eftersom jag inte hade riktigt så mycket mandelmjöl som det behövdes så blev det en blandning med rostat hasselnötsmjöl och mandelmjöl och det gav en mycket god nötsmak på muffinsarna. Vis av mina misstag så tog jag bara hälften så mycket sukrin som det var tänkt, ca 0,5 dl. Den där hiskeliga metallsmaken vill jag inte känna igen!!
Det blev 16 små muffins att njuta av, så nu är frysen full :)

* Tar mig själv i kragen och går och lägger mig, Godnatt!

S.

Gott

Dåligt bloggande men jag har fullt upp. Har jobbat heltid i två veckor och det är ju inte jag van ;)
Har hamnat på rätt ställe känns det som och jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning! Det är alldeles fantastiska människor att jobba med och ganska roliga arbetsuppgifter också - kanske för att det är något helt annat än vad jag gjort förut. Nu slipper jag de griniga kunderna öga mot öga, jag behöver bara prata med dem i telefonen ;)

LCHF-andet fortsätter, dock utan avtryck på vågen.. Visserligen inget uppåt heller så det är väl bra, särskilt nu när jag fått ett stillasittande arbete.

Provade de fantastiska Hallonbollarna häromdagen!

1 dl hasselnötter
1 dl mandel
1 dl hallon

Mixa ihop allt till en smet och gör bollar som du sedan rullar i kokos. In i kylen en stund och njut sedan..
Perfekt till teet på kvällen :)

Nu ska vi försöka ta tag i oss själva efter en jobbig (läs hostig) natt och göra något, typ gå ut och hämta tidningen ;)

Trevlig lördag och helg!

S.

Snark..

Har nog inget att tillägga, är väldigt trött och det snurrar runt i huvudet av all ny info på jobbet :) Fick lite besked idag och det ser positivt ut framöver - bara att hålla tummarna!

Klockan ringer 04.30 så det är väl bara att gå och lägga sig...

Godnatt

S.

Bekännelse

Jag har en bekännelse att göra; Jag har beställt en bok på Adlibris!!! Som fd Bokhandelsmedhjälpare borde jag ju inte det men jag var så sugen på den här boken och jag kommer inte till stan än på ett tag så nöden har ingen lag. Vilken det blev? Matrevolutionen av allas vår Kostdoktor, Andreas Eenfeldt såklart.

S.

På gång

Oj vad dagarna rusar förbi... Arbetslös kan man ju inte kalla sig direkt ;)
Förra veckan passerade fort, fort med massor av tråkiga (läs viktiga) telefonsamtal till höger och vänster för att beställa blanketter, papper osv. Sedan var jag på möte med mitt nya jobb på onsdagen - jättekul, jag kände mig hemma direkt och det bådar gott inför min premiär imorgon. Jag är liiite nervös men det ska nog gå bra :)

Träningen är på g nu när jag har tid att träna igen. Jag har varit på två underbara BodyAttack-pass under veckan och jag har haft träningsvärk som heter duga! Det är så kul att äntligen kunna gå på pass igen. LCHF-maten rullar på helt ok, det har varit lite väl mycket nötter, rotfrukter och färdiga såser men vikten är stabil iaf och det känns bra just nu. Imorgon börjar vardagen och då blir det lite striktare igen.

S.


Mellan två jobb

Idag var min första dag som arbetslös.. Vad gjorde jag då? Typ ingenting!
Lite viktiga saker gjorde jag på morgonen som att ringa AF och berätta att jag var arbetslös - här är inte AF öppet på måndagar så man måste ringa in och anmäla. Människan i luren var inte alltför vänlig utan deklarerade tydligt för mig att DET ÄR JÄTTEVIKTIGT att jag beger mig till AF imorgon och anmäler mig också!! annars är inte telefonsamtalet GILTLIGT!! .. Eh, ok, jag fattar...
Det ska bli en spännande dag detta då hon också berättade att det kommer vara JÄTTEMÅNGA där imorgon..? Vad ska jag göra åt det? Jag måste ju dit? Hjälp mig..
Har förberett det som går att förbereda på nätet så det känns bra iaf.

Efter detta samtal så var dagen fri och jag och L begav oss till centrum där typ allt var lunchstängt... Jag lär mig aldrig de där tiderna. Apoteket var öppet men där hade de  ingenting. Snart har vi väl inget Apotek heller tänker jag. Tråkigt att allt ska utarmas så - den nya läkemedelslagen har nog slagit hårt mot dem. Nu handlar man ju med allt från Ica och går ju bara dit när man ska har recept typ. Idag skulle jag visserligen ha barn omega-3 men det fanns inte att uppbringa, inte ens en barnvitamin så långt ögat nådde (inte långt eftersom det är ganska trångt)! Får bli ett besök i "storstan" snart ;)

Nu blir det natten!

S.


Gott Nytt År!!

Vill passa på att säga gott nytt år till alla såhär i efterskott :)

Lova nu inga nyårslöften ni inte kan hålla!!

Själv ska jag;
Fortsätta äta LCHF
Ta tag i mitt tränande igen (inte svårt nu när jag har tid ;))
Springa Stadsloppet (det svåraste löftet att hålla..)
Fånga dagen och ta vara på alla underbara stunder med L, familj och vänner

Vad "lovar" du??

S.

Gott Nytt År!!

Vill passa på att säga gott nytt år till alla såhär i efterskott :)

Lova nu inga nyårslöften ni inte kan hålla!!

Själv ska jag;
Fortsätta äta LCHF
Ta tag i mitt tränande igen (inte svårt nu när jag har tid ;))
Springa Stadsloppet (det svåraste löftet att hålla..)
Fånga dagen och ta vara på alla underbara stunder med L, familj och vänner

Vad "lovar" du??

S.

RSS 2.0