Lite trött

Tillbaka efter en underbar dag i Göteborg. Klockan ringde 04.00 igår morse och då var det bara att häva sig ur sängen och bege sig mot Karlstad och tåget. Vi var framme vid nio och sedan var det bokmässa som gällde. Mycket kul att titta och lyssna på även om torsdagen tyvärr inte har lika späckat schema som de övriga dagarna. När vi gått igenom typ ALLT så var det dags att bege sig. Vi styrde fötterna mot Haga och underbara cafe Kringlan som hade superbra buffé och världens mysigaste inredning. Alla möbler i olika stilar, gammaldags saker och underbart fint porslin. Sedan var det dags att göra slut på pengar! Jag började redan i Haga där jag besökte Villervallas butik och självklart inte kunde komma därifrån tomhänt ;)

Efter en titt i mysiga butiker och antikaffärer så styrde vi mot Nordstan och fortsatte shoppingen. Fötterna glödde (vi gick o gick o gick) plånboken likaså men KUL hade vi även om vi började bli trötta som skrutt. En härlig dag med massor av fynd och med bästa sällskapet förstås :)

Måste besöka Göteborg oftare, det är ju inte alls dyrt att åka tåg och utbudet är ju så mycket bättre än på hemmaplan.

S.

Kommentarer
Postat av: K

Bästa stan hihi! Skall hem snart igen och passar då alltid på att shoppa i de affärer som inte finns här... Blir även en liten dagstripp i december med bara kompisar. Jättekul!!

2010-09-24 @ 17:32:24
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Jeanette

vart hittar du cocosOlja då?

Nu har ja ju köpt allt utom d :D

2010-09-25 @ 19:24:04
URL: http://liljablomman.blogspot.com/
Postat av: Jeanette

Nää.. ja som har bojkottat hälsokost här.

Får ta d när ja är i nån annan stad :-/

2010-09-26 @ 08:10:11
URL: http://liljablomman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0