Lite träning

Tillbaka på jobbet igen då. Imorgon är det fredag vilket för mig betyder ledig dag och jobb på lördag istället. Det är rätt OK faktiskt, lördagsjobb, kortare dag och mer betalt.

Efter jobbet igår var det bara hem, byta om, invänta svärmor och iväg på Combat. Skönt med lite gruppträning emellanåt, löpning kan kännas ensamt ibland. Är inte så öm i kroppen som jag befarade att jag skulle vara idag. Lite i rumpan efter alla utfall men det är väl bra - det ska ju kännas lite när man tränat. Gårdagens pass filmades av instruktören som skulle få sin licens så musiken var lägre än vanligt och detta gjorde faktiskt att man inte tog i lika hårt. Musiken är jätteviktig på passen! Hoppas hon får sin licens nu det är hon väl värd.

Vilodag idag och kanske imorgon, det beror på hur kroppen känns. Efter erfarenhet så brukar löpningen fungera bäst med två vilodagar emellan och det blir det ju om man inte räknar Combaten. Skulle vara skönt att ha det gjort innan helgen också. Den som lever får se eller hur är det man säger..?

S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0